Telecom Center Amsterdam is een expert op het gebied van veilig mobiel communiceren

Telecom Center Amsterdam is een expert op het gebied van veilig mobiel communiceren. Wij hebben telecom ervaring sinds 1994 en heel veel geleerd over hoe uw bedrijfsgeheimen uit uw bedrijf kunnen verdwijnen omdat u uw mobiele communicatie niet op orde heeft. Zo bent u voor spionnen van buitenlandse veiligheidsdiensten heel eenvoudig te volgen. Uw mobiele telefoon is een peilzender en heel veel apps luisteren gewoon met u mee. Of denkt u dat dit in Nederland niet kan. Dan vergist u zich echt. Luistert Facebook, Apple Siri, Google Assistent u nu wel of niet af? Klik op de linken en u hoort of leest van wel. Let wel 99% van dit soort spionage of afluister praktijken blijft voor u geheim. Even een klein stukje geschiedenis wat ooit uit is gekomen.

Hieronder vindt u voorbeelden van ernstige diefstallen van bedrijfsgeheimen

Elke dag en elk uur wordt er in de hele wereld gehackt en data gestolen. Wij lezen wekelijks nieuwsbrieven die maar een tipje van de sluier oplichten. Hieronder staan wat voorbeelden wat grote impact heeft gehad. Neem van ons aan dat ook uw bedrijfsgeheimen niet veilig zijn. Alle data of  het nu gaat om uw geboortedatum, waar u verzekerd bent het maakt niet uit het is geld waard. En als iets geld waard is liggen de digitale dieven op de loer. Stop dit en begin direct met uw mobiele communicatie te beveiligen. Of boek een workshop om aan u en uw personeel uit te leggen hoe u dit veiliger kan doen.  

Pakistaanse Top spion steelt bedrijfsgeheimen om een atoombom te maken

De deuren van onze universiteiten staan wagenwijd open voor studenten van alle landen van de wereld en het is een illusie om te denken dat daar geen spionnen tussen zitten. Was het niet meneer Abdul Khan een Pakistaanse atoomgeleerde die eerst metaalkunde studeerde op de Technische Hogeschool Delft. Later ging hij na wat omwegen werken bij het Fysisch Dynamisch Onderzoekslaboratorium. Uiteindelijk bleek dat hij Pakistan essentiƫle kennis voor het bouwen van de atoombom verschafte toen hij in de jaren 70 in Nederland de techniek stal om uranium te verrijken tot splijtstof voor kernwapens met een ultracentrifuge. En dat werd weer door verkocht aan Iran en Noord-Korea.

Chipmachinefabriekant ASML wordt in 2015 door de Chinezen gehackt

In een artikel op Tweakers.net leest u hoe dit bij chipmachinefabrikant ASML in zijn werk ging.

Daarom organiseert Telecom Center Amsterdam workshops veilig mobiel communiceren

Afhankelijk van uw behoefte en soort bedrijf organiseert Telecom Center Amsterdam een workshop op maat bij u op locatie of op een door u gehuurde locatie. Daarom is het erg belangrijk op van te voren door te nemen wat uw specifieke behoeftes zijn of wat wij denken wat voor u erg belangrijk is. Meer informatie bel dan Sjors Chambone op 06-29 608 608

  • Wij geven de Workshops uitluitend op locatie in Nederland of elders in Europa.
  • Het is mogelijk in het Nederlands, Engels of Duits.
  • U huurt of stelt uw locatie ter beschikking en zorgt voor een beamer en een geluidsinstallatie met microfoon.
  • De groepsgrootte mag maximaal 20 personen zijn.
  • De prijs is per dagdeel en exclusief BTW, reisuren en autokosten. Zie onze webshop voor de Workshop Mobiel Veilig Communiceren tarieven.
  • Tijdsduur 3 uur met daarin een pauze van 30 minuten
  • Na afloop 30 minuten vragen stellen
  • Doelgroep Bedrijven, Journalisten, Advocaten