Leverancier van Nationaal 3 numerieke en alfanumerieke KPN Semafoons en oproepsystemen

 • TCA is een officiële KPN semafoon dealer en levert vanuit voorraad Nationaal 3 numerieke en alfanumerieke piepers, alarmontvangers en semafoons.
 • Specialist in oplossingen voor Semafoons, Alarmontvangers, Paging of Pieper Oproepsystemen voor uw BHV, TD, Logistiek, Beveiliging of Agressieteam.
 • Eigen programmeer software voor Daviscomms semafoons zorgt voor snelle service.
 • Zonder service contract 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur op 06-29 608 608.
 • Snelle en betrouwbare gratis levering van semafoons en oproepsystemen vanaf € 250,- excl. BTW. Daaronder € 3.95 verzendkosten.
 • Gratis en vrijblijvend meedenken voor de juiste interne bedrijfscommunicatie oplossing.
 • Le Dada Goois Telecom Center B.V. h/o Telecom Center Amsterdam bestaat al meer dan 15 jaar.
 • Wij werken met ERP software (Enterprise Resource Planning) Mamut One Enterprise van Visma. Hiermee integreren wij alle bedrijfsprocessen om onze productiviteit te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. ERP zorgt voor een automatische afhandeling van alle administratieve, financiële, commerciële en logistieke bedrijfsprocessen door het onder te brengen in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem zodat wij met lage verkoopprijzen kunnen werken.
 • Wij leveren voor de juiste prijs het juiste oproepsysteem voor uw medewerkers. Wij gaan eerst gratis samen met u overleggen over wat voor uw specifieke bedrijfssituatie de beste oplossing is. Pas daarna gaan wij geheel vrijblijvend het offerte traject met u in. Pas als u de Opdrachtbevestiging tekent heeft u met ons een leveringsovereenkomst. De spelregels staan in onze algemene leveringsvoorwaarden die u hier kunt downloaden. Gelukkig hebben wij ze nog nooit nodig gehad want onze klant is koning en daar zijn wij heel zuinig op. 

KPN POCSAG Daviscomms semafoons / piepers en (prepaid) KPN semafoon abonnementen 

KPN heeft nog steeds een POCSAG Semafonie netwerk. En dat heeft vele voordelen. De semafoons zijn relatief klein, licht, betrouwbaar en discreet door de trilfunctie. Wij verkopen numerieke en alfanumerieke Daviscomms Semafoons met of zonder een (Prepaid) jaarabonnement. Als KPN dealer sluiten wij voor u als gratis service de semafoonabonnementen voor af. Wilt u een prepaid semafoonabonnement dan kan dat ook. Het werkt heel simpel.

 1. U koopt bij ons uit voorraad een numerieke of alfanumerieke semafoon met een bijbehorend semafoon abonnement. 
 2. Wij vragen een prepaid semafoon abonnement aan en programmeren de KPN RIC code in de semafoon.
 3. U betaald voor het abonnement en de semafoon en neemt de semafoon mee.
 4. Later op de dag krijgt u uw semafoon oproepnummer direct van KPN op uw semafoon. Dat moet u onthouden of het bericht niet wissen want wij kennen dit semafoonnummer niet.
 5. Na 1 jaar werkt de prepaid semafoon niet meer of u komt bij ons een nieuw jaarabonnement betalen en sluiten deze opnieuw aan met een nieuw semafoonnummer.

Telecom Center Amsterdam is dealer van KPN en kan Nationaal 3 semafoon abonnementen aan- en afsluiten. Ook programmeren wij de semafoons met de door KPN geleverde RIC nummers. In onze webshop vindt u de actuele verkoopprijzen van alle semafoons die wij kunnen leveren. Zoekt u wat anders bel 06-29 608 608 en wij gaan voor u aan de slag.

De voordelen van een numerieke Daviscomms Br-502 semafoon met dekking in heel Nederland 

daviscomms br502 numerieke kpn semafoon pocsag pager

 • Een semafoon heeft alleen een ontvanger en zend niets uit en is daarom niet te volgen als deze aanstaat. Een mobiele telefoon is gelijk aan een track en trace systeem
 • Op een numerieke of alfanumerieke (tekst) semafoon kunnen nummers worden verstuurd die alleen de verzender en ontvanger kent en weet wat hij of zij dan moet gaan doen. De meest eenvoudige vorm van niet te kraken encryptie
 • Wilt u uw telefoonnummer niet geven maar wel bereikbaar zijn dan geeft u alleen uw semafoonnummer waarna diegene die u oproept zijn eigen telefoonnummer in kan toetsen wat u vervolgens zonder nummerherkenning op uw eigen telefoon terug belt. 
 • Eenvoudig in het gebruik/bediening
 • Handig formaat; makkelijk om mee te dragen in welke functie je ook werkzaam bent
 • Weinig onderhoud nodig, vrijwel niet stuk te krijgen en lang batterij gebruik
 • Veroorzaakt geen straling, dus ook toe te passen in stralingsgevoelige omgevingen zoals in ziekenhuizen
 • Leverbaar in intrinsiek (explosie) veilige uitvoering, daardoor ook toepasbaar op fabrieksterreinen met explosiegevaar (gas - stof)
 • Goed bruikbaar in koppelingen met technische apparatuur zoals apparaten die een storing aan een storingsmonteur moeten melden

 De alfanumerieke Daviscomms Br-802 semafoon verstuurd door heel Nederland complete tekstberichten

daviscomms br802 alfanumerieke semafoon pager pocsag kpn

 • Deze Daviscomms BR-802 kan zowel numerieke als alfanumerieke berichten in heel Nederland ontvangen.
 • Het versturen van berichten kan met elke telefoon vanuit de hele wereld. Iemand belt uw semafoonnummer en de beller kan in een geautomatiseerd systeem een oproep inspreken.
 • Ieder abonnement is uit te breiden met groepsfunctionaliteit waarmee alle semafoons binnen een semafoongroep in één keer kunnen worden opgeroepen.
 • Semafoons storen geen andere apparatuur en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in computerruimtes, ziekenhuizen en storings gevoelige werkomgevingen.
 • Semafonie zorgt voor een snelle verzending van berichten.
 • Heeft een uitstekende bereikbaarheid binnen in gebouwen en zelfs in kelders.
 • Daarom is KPN Semafonie een missie- en bedrijfskritische communicatietoepassing waarbij falen geen optie is. En daarom bestaan Semafoons nog steeds.

Daviscomms is al jaren een grote speler op het gebied van Semafoons en Telecom Center Amsterdam koopt ze rechtstreeks bij de fabriek in en heeft zelf de programmeer tools zodat wij zelf de RIC codes in deze semafoons kunnen programmeren. 

De alfanumerieke Daviscomms Br-828 ATEX semafoon is geschikt voor explosie gevoelige omgevingen

daviscomms br828 alfanumerieke atex kpn semafoon pager

Deze alfanumerieke Daviscomms Br828 ATEX semafoon is geschikt om mee te werken in bedrijven en omgevingen waar de zogenaamde ATEX regels gelden.

 

 

 

Meer informatie over Semafoons contact Telecom Center Amsterdam

Wilt u meer informatie over de werking van Semafoons en of KPN semafoon abonnementen dan mag u ons bellen 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00 bellen op 06-29 608 608 of mail ons via ProtonMail met end to end encrytie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betalen met digitale valuta zoals Guldens, Florins en Bitcoins

Telecom Center Amsterdam gaat mee in de tijd en is o.a. aangesloten bij het Gulden netwerk. U kunt bij ons ook betalen met digitale crypto munten zoals Guldens, Florins en Bitcoins!