Wij zijn gecertificeerd dealer van Motorola en Kenwood Portofoons, Mobilofoons en vergunningsvrije walkie talkies

2019 05 16 certificaat motorola motorbo programmeren

 • Telecom Center Amsterdam is officieel dealer van Motorola en Kenwood winkel, horeca, BHV, beveiliging portofoons en mobilofoons.
 • Eigen programmeer software voor profesionele en semi professionele Motorola en Kenwood portofoons en mobilofoons.
 • Zonder service contract 7 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur op 06-29 608 608.
 • Snelle en betrouwbare gratis levering vanaf € 250,- excl. BTW. Daaronder € 3.95 verzendkosten.
 • Gratis en vrijblijvend meedenken voor de juiste interne bedrijfscommunicatie oplossing.
 • Dekkingstest voor portofoons bij u op locatie. In heel Nederland voor slechts € 150.
 • Le Dada Goois Telecom Center B.V. h/o Telecom Center Amsterdam bestaat al meer dan 15 jaar.
 • Wij werken met ERP software (Enterprise Resource Planning) Mamut One Enterprise van Visma. Hiermee integreren wij alle bedrijfsprocessen om onze productiviteit te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. ERP zorgt voor een automatische afhandeling van alle administratieve, financiële, commerciële en logistieke bedrijfsprocessen door het onder te brengen in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem zodat wij met lage verkoopprijzen kunnen werken.
 • Bij Motorola distributeur Selecsys heeft Telecom Center Amsterdam diverse radiotechniek trainingen gedaan zodat wij geautoriseerd zijn om portofoons en mobilofoons zelf te programmeren. 

Wij leveren voor de juiste prijs de juiste een interne bedrijfscommunicatie oplossing. Wij gaan eerst met u overleggen over wat voor uw specifieke bedrijfssituatie de beste oplossing is. Zonder dat het u iets kost. Pas daarna gaan wij geheel vrijblijvend het offerte traject met u in. Pas als u de Opdrachtbevestiging tekent heeft u met ons een leveringsovereenkomst. De spelregels staan in onze algemene leveringsvoorwaarden die u hier kunt downloaden. Gelukkig hebben wij ze nog nooit nodig gehad want onze klant is koning en daar zijn wij heel zuinig op. 

Telecom Center Amsterdam is de specialist in Motorola VHF, UHF, PMR en DMR portofoons en mobilofoons

PMR is de afkorting voor Private Mobile Radio en is langzaam aan het uitsterven en de toekomst heeft DMR wat de afkorting is van Digital Mobile Radio. U moet dan denken aan analoge en digitale portofoons / walkie talkies en mobilofoons die door BHV (BedrijfsHulpVerlening), beveiliging, de petrochemische industrie, de binnenvaart, zeeschepen, interne communicatie van bedrijven, evenementen, horeca zoals restaurants, discotheken en café's, winkels, brandweer en politie,gebruikt worden. Telecom Center Amsterdam levert de Motorola MOROTRBO serie voor hele scherpe prijzen omdat het zijn kosten laag weet te houden en toch leveren wij de maximale service. Om te beginnen denken wij gratis met u mee wat voor uw bedrijf of organisatie de beste communicatie oplossing is. Wilt u op een groot terrein met heel weinig bebouwing intern communiceren dan zijn VHF portofoons het beste maar als u hoofdzakelijk in een of meerdere gebouwen intern wil communiceren dan zijn UHF portofoons voor u de beste oplossing. Daarna komen wij in heel Nederland voor € 150 bij u op locatie een dekkingstest doen want als de portofoons elkaar niet kunnen bereiken dan heeft u er niets aan en moeten wij een Motoola repeater plaatsen om het bereik van de portofoons te vergroten. Maar die kosten wilt u wel graag van tevoren weten. Als de dekkingstest goed is verlopen denken wij gratis mee hoe de portofoons het beste door ons geprogrammeerd moeten worden. Dat hangt af van hoeveel van uw werknemers een portofoon krijgen en moeten die in verschillende groepen kunnen werken en communiceren. Daar bedenken wij een communicatieplan voor. Het voordeel van Telecom Center Amsterdam is dat wij de Motorla portofoons en mobilofoons zelf kunnen programmeren of herprogrammeren.Ook de vergunningsvrije CLP en CLK446 retail en horeca walkie talkies kunnen door ons met een PL of DPL code geprogrameerd worden om overlast van uw buurman die de zelfde portofoons heeft te voorkomen. Heeft u last van medegebruikers op uw portofoons dan kunnen wij met een klantspecifieke programmering er wat aan doen zonder dat dit gelijk hele hoge kosten met zich meebrengt.

Kijk op onze webshop voor de recente Motorola en Kenwood portofoon prijzen. Staat uw model er niet bij of wilt u meer informatie bel dan 24/7 naar Sjors Chambone op 06-29 608 608 of vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een offerte.

Coronavirus Covid-19 Motorola update hoe portofoons en accesoires te ontsmetten

In deze PDF geeft Motorola Solutions een wereldwijd advies hoe u zonder schade aan uw portofoons en portofoon accesoires uw radio apparatuur kan schoonmaken en ontsmetten tegen de gevaren van het overbrengen van het Corona Covid-19 virus.

Lees het goed of download het en deel het met uw collega's en management zodat u veilig met uw radio apparatuur / walkie talkies kan blijven werken en niet door het delen van deze portofoon apparatuur met het Coronavirus Covid19 besmet wordt. Dit advies om uw Motorola radio apparatuur / walkie talkies schoon te maken en te ontsmetten is zowel voor de vergunningsplichtige portofoons die veel in het bedrijfsleven en de overheid zoals brandweer, politie en boa's als voor de vergunningsvrije portofoons die vaak in horeca en winkels worden gebruikt. 

Motorola geeft tot 31-06-2020 gratis Wave service aan CoronaCovid 19 Hulpverleners. Probeer het nu uit!

Nooddiensten en Vrijwilligersorganisaties die actief zijn in de Corona hulpverlening krijgen van Motorola tot 31 juni 2020 de gratis Motorola Wave Service aangeboden. Wat is Motorola Wave Service? Motorola heeft een Europees Netwerk waarin de Motorola TLK100 Wave portofoons maar ook mobiele telefoons in opgenomen kunnen worden. U kunt dan ook uw mobiele telefoon als portofoon gebruiken om zo de interne communicatie met 1 druk op de knop (PTT = Push To Talk) sterk te verbeteren. U hoeft niets extra te kopen. Gebruik uw huidige mobiele telefoons. U  kunt dan met uw mobiele telefoon veilig met een druk op de knop individuele en groepsgesprekken voeren. Normaal moet u hier Motorola abonnementen voor afsluiten maar Motorola wil graag nooddiensten en Vrijwilligersorganisaties die betrokken zijn bij het bestrijden van de Corona problemen en die baat zouden hebben bij een betere onderlinge communicatie helpen. Denk aan personeel in Ziekenhuizen, Verpleeghuizen, Huisartsenpraktijken, BOA's, Gemeente ambtenaren, het Rode Kruis, Politie, Brandweer, GGD etc. Probeer het nu gratis tot 31-06-2020 uit. 

Neem met Telecom Center Amsterdam op 06-29 608 608 of contact op en wij leggen uw Wave verzoek bij Motorola neer. Daar zitten geen kosten aan en zo helpen ook wij mee om Corona en de effecten op de maatschappij beter te bestrijden.

De voordelen van Motorola Wave OnCloud die nu voor de Corona Covid 19 hulpverleners tot 31-06-2020 gratis zijn!

Directe push to talk communicatie met de Motorola TLK100i portofoon en elke mobiele telefoon in heel Europa

 • Motorola Wave zorgt ervoor dat u met elke mobiele Android SmartPhone met een Wave (GMLN5547A) abonnement in heel Europa gebruik kunt maken van 1 op 1 en groepsgesprekken met PTT is Push To Talk functie zoals portofoons dat hebben. 
 • Profiteer van de snelheid en eenvoud van professionele PTT-radiocommunicatie met de mogelijkheid om details te delen via tekst, foto, video of bestandsbijlages.
 • Uw bestaande Mototrbo portofoons en mobilofoons kunnen in deze Motorola Wave opgenomen worden en met alle andere deelnemers communiceren

motorola tlk100 wave cloud wifi radioMotorola Wave PTT Service in heel Europa voor maximale veiligheid van uw medewerkers middels een noodknop

 • Verbind uw professionele radiosysteem met WAVE onCloud en bereik meer teamleden via een breder servicegebied. Medewerkers kunnen zo overal standby zijn. Tijdelijk een onderzoek in een ander Europees land. U blijft in Wave met 1 druk op de knop bereikbaar en kan met het hele onderzoeksteam in Nederland praten en uitslagen delen. Komen ze in nood dan is 1 druk op de noodknop voldoende om het thuisfront te waarschuwen en de locatie van uw medewerker vast te stellen.
 • Ideaal voor zorgmedewerkers die 's avonds op pad moeten, spreekkamers met dreigende clienten, beveiligers van panden etc. 

Voorspelbare kosten

 • Geen gesprekskosten op basis van gebruik, dus vaste kosten, waardoor u uw budget gemakkelijk kunt beheren
 • Motorla Wave onCloud (GMLN5543A) abonnement inclusief simkaart voor de Motorola TLK100i portofoon kost € 180,00 per jaar

 

Motorola Wave verandert de telefoon van een gebruiker in een push-to-talk-handset voor directe communicatie met één druk op de knop.

 • Maak met de Motorola Wave gratis App van uw eigen mobiele telefoon of tablet een portofoon
  Een telefoon die kan werken als een portofoon en met alle functies van een portofoon.
  Zoals een Men Down functie, een Alarm knop, Push to Talk (PTT) knop, Locatie gegevens met kaart etc.
  Met gespreksgroepen die u zelf flexibel kan indelen.
  Werkt op uw eigen iPhone, iPad als op uw Android smartphone of tablet.
  Al deze extra functies kunnen met een Motorola Wave jaarabonnement.
 • Nieuw de Motorola Motorola TLK 100I Wave internet portofoon
  Werkt in heel Europa waar mobiel breedband internet is. Zoals EDGE, 3G, 4G en 5G.
  Ingebouwde Wi-Fi-ondersteuning (802.11, a, b, g, n, 2,4 / 5,0 GHz) vult de bereikbaarheid in gebouwen aan.
  Geen beperking van uw bereik meer. Werkt zelfs in kelders en op alle verdiepingen.
  Ingebouwde simkaart die door Motorola Wave geactiveerd wordt na aansluiten van uw Wave licentie.
 • Motorola LEX L11 Wave LTE breedband telefoon annex portofoon
  Werkt als alle Android telefoons maar heeft bovenop een noodknop en aan de zijkant een grote Push To Talk knop.
  Is voor zakelijke toepassingen ontworpen en val bestendig tot 1 meter 22 (4 ft) en beschermd door een exoskelet en Gorilla Glass.
  Voldoet ruim aan de MIL-STD-810G-standaard voor vallen en schokken.
  Gecertificeerd met IP67-classificatie dat is 30 minuten volledige onderdompeling in water van 1 meter diep.
  2 speakers aan de voorkant produceren maximaal 112dB SPL voor het werken in lawaaiige omgevingen.
  De microfoon heeft filters die vervorming verminderen, achtergrondgeluiden en rondzingen onderdrukken.
  Heeft aan de achterkant een vingerafdruk scanner voor het tegengaan van onbevoegd gebruik.
  Werkt in heel Europa waar mobiel (breedband) internet is. Zoals EDGE, 2G, 3G, 4G en 5G
  Kan als speaker microfoon werken met Tetra en APX portofoons (LMR netwerken).
  Garantie is uit te breiden tot 5 jaar op fabricagefouten, normale slijtage en ongelukken met water en chemicaliën.
 • Motorola Wave WM500 Bluetooth PoC externe spakermicrofoon maakt van uw SmartPhone een echte Portofoon
  De WM500 draadloze speaker microfoon is ontworpen om uw werk veilig en efficiënt te kunnen doen.
  Hij kan gebruikt worden op de Motorola TLK100, de Lex L11 en op elke iPhone en Android telefoon met een Motorola Wave App.
  De WM500 heeft een interne batterij die tot 40 uur meegaat.
  Windporting-technologie stelt u in staat om duidelijk te communiceren bij lawaai zoals het janken en huilen van wind.
  Heeft een 3,5 mm oortelefoonaansluiting.
  De WM500 heeft een IP67-classificatie en kan maximaal 1 meter en 30 minuten onder water en is volledig stofdicht.
  Houd uw telefoon in uw zak terwijl u toegang behoudt tot de belangrijkste PoC-functionaliteit.
  Met de WM500 op uw schouder kunt u gemakkelijk audio-oproepen verzenden en ontvangen, gespreksgroepen wijzigen, functies bereiken met snelkoppelingen en tot vier operationele statusberichten instellen.
 • Maak van uw computer een flexibele meldkamer
  Intergreer uw computer met de Dispatch App en licentie om uw medewerkers met een headset en PTT centraal aan te sturen.
  Met 1 Dispatch licentie kunt u op elke computer met internet werken. Overdag op de zaak en 's avonds thuis?
  Het is inloggen bij Motorola Wave en u beheert en bewaakt uw medewerkers en hun communicatie.
  Als een medewerker in nood komt en op de noodknop druk dan krijgt u direct een melding op uw scherm en waar uw medewerker in nood zich bevindt.
 • Koppel uw bestaande Motorola Mototrbo porto- en moblifoons met de Wave Gateway aan Wave.
  Directe communicatie tussen de mobiele telefoons met Motorola Wave App en uw bestaande portofoons en mobilofoons.
  Maakt het mogelijk om tekstberichten uit te wisselen tussen smartphones en DMR systeemportofoons met display.
  Groepsgesprekken of 1 op 1 gesprekken blijven mogelijk.

Motorola CLP446 en CLK446 vergunningsvrije winkel- en horeca portofoons / walkie talkies met 8 kanalen en PL en DPL codes

motorola clk446 winkel horeca walkie talkie portofoon voorkant Tegenwoordig heeft bijna elke winkel en of horecabedrijf interne mobiele communicatie nodig. Telecom Center Amsterdam levert in het hele land vergunningsvrije Motorola CLP446 en CLK446 portofoons ook wel winkel walkie talkies genoemd. Deze Motorola CLP446 en CLK446 hebben beide op de voorkant van de portofoons een hele grote zendknop / PTT zodat u nooit mis kunt drukken als u snel met een van uw collega's contact wilt hebben. Motorola heeft de nieuwe CLK446 portofoon ten opzichte van de CLP446 behoorlijk verbeterd. Maar ook de CLK446 accesoires zijn uitgebreid met o.a. een polsband en armband zodat u deze kleine walkie talkie om uw pols of arm kan dragen. Ook is er een draagriem mogelijk zodat u deze zeer lichte portofoon van 68 gram om uw nek kunt dragen. Hier vindt u een Motorla introductie filmpje van de CLK446 walkie talkie met een paar van deze nieuwe accessoires.

Meestal wordt er ook een oortje bij besteld met aan de microfoon een clip en een zendknop. De clip kunt u op uw kleding vast zetten. En het speakertje / oortje gaat over de oorschelp. Speciaal voor beveiligers is er een security / beveiligers CLK446 audioset met een extra doorzichtig buisje wat naar het oor gaat. Dit zit met een vervangbaar oortipje in het oor. De CLK446 is een hele kleine en lichte portofoon die absoluut nooit in de weg zit. De afmetingen (H x B × D) met standaard Li-Ion 1130 mAh batterij zijn 98 x 48 x 13,5 mm en het gewicht met de standaard Li-Ion 1130 mAh batterij is 68 gram. In de webshop van Telecom Center Amsterdam vindt u alle prijzen, specificaties en mogelijke accesoires van de Motorola CLP446 winkel en horeca portofoon / walkie talkie. Hier kunt u de Motorola CLK446 productsheet met alle CLK446 accesoires en de CLK446 gebruiksaanwijzing downloaden. Interesse bel direct 06-29 608 608.

Digitale professionele Motorola MOTOTRBO portofoons die bijna niet af te luisteren zijn

motorola dp1400 digitale en analoge professionele portofoonsWij zijn ook met de professionele portofoons het digitale tijdperk in gegaan dat betekend dat het mogelijk is om de portofoon als hij daar geschikt voor is ook digitaal geprogrammeerd zoals de Motorola MOTOTRBO DP1400 kan worden. Vaak is er ook nog een mogelijkheid om met oudere analoge portofoons te werken. Wij kunnen u daar mee helpen. Maar heeft u nog een vloot van analoge portofoons en wilt u er nog 1 of meerdere bij kopen dan kan dat want er zijn nog steeds nieuwe analoge portofoons zoals de Motorola DP1400 leverbaar. Maar de Digitale Motorola DP1400 heeft ook nog de mogelijkheid om een aantal analoge kanalen aan te maken. Zo zou u een groep met de nieuwe digitale portofoons kunnen uitrusten en een gedeelte met de analoge portofoons laten werken. DAt hangt af of dit binnen uw bedrijf kan. Wij denken graag gratis mee. Bel ons 24/7 op 06-29 608 608 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u minder haast heeft. De Motorola MOTOTRBO DP1000 serie is het instapmodel van de professionele Motorla portofoons. Uiteraard zijn de analoge DP1400 portoons nog steeds met een scanner af te luisteren maar met de digitale DP1400 portofoon kan dat niet meer. Aangezien de spraak om wordt gezet in nullen en enen is dit bijna niet meer af te luisteren. Zeker niet met een scanner die vroeger ook de politie kon afluisteren. Zo houdt u uw bedrijfscommunicatie intern. Ook is onze ervaring dat de dgitale portofoons net een iets verder bereik hebben.

 Digitale Motorola MOTOTRBO portofoons met voorgeprogrammeerde tekstberichten

motorola dp2600e portofoon met displayEen aantal modellen digitale portofoons van Motorola in de MOTOTRBO serie kunnen behalve met spraak ook werken met tekstberichten en die eenvoudig verzenden. Ook die zijn digitaal. Denk bijvoorbeeld aan restaurants die of van 1 eigenaar zijn of intensief samenwerken. Dan kunnen wij programmeren dat alle portofoons gaan rinkelen als er op 1 knop gedrukt wordt en er bijvoorbeeld een tekstbericht verzonden wordt "Wie heeft er nog een tafel vrij?" De ontvangen portofoons moeten een knop indrukken om het rinkelen te stoppen en dan kunnen ze heel eenvoudig een voorgeprogrammeerd bericht terug sturen met de naam van het restaurant van "Ik heb een tafel van 5 beschikbaar" U snapt dat wij die voorgeprogrammeerde tekstberichten samen met u moeten gaan bedenken. Dat is ook de kracht van ons bedrijf Telecom Center Amsterdam, wij denken heel actief met u mee zodat u de beste oplossing krijgt om optimaal te kunnen werken. De programmeer mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat wij altijd wel een goede oplossing met u kunnen bedenken zodat u eenvoudig en zonder hoofdpijn kunt werken. Dit is een voorbeeld voor portofoon gebruik in de horeca maar dat is natuurlijk ook mogelijk in elke andere branche. Wilt u meer weten dan mag u ons 24/7 bellen op 06-29 608 608 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Digitale Motorola DP4401 en DP4801 ATEX portofoons

motorla atex dp4801ex m1 ma met en zonder display portofoonSpeciaal voor bedrijven die met explosieve stoffen en goederen werken heeft Motorla de DP 4000 Atex serie gemaakt. Denk aan werkgevers die te maken krijgen met explosiegevaar en actief zijn binnen branches zoals (petro)chemie, verfindustrie, papierindustrie, voedingsmiddelenindustrie, binnenvaart, zeevaart en houtverwerkende industrie. Het gaat dan over de mensen die betrokken zijn bij het primaire proces van het bedrijf zoals operators van installaties en machines, installateurs, onderhoudsmonteurs en logistiek medewerkers. Als die op de werkvloer intern met elkaar moeten communiceren dan is er een zogenaamde Atex Norm waar deze bedrijven wettelijk aan moeten voldoen.
In Nederland zijn deze richtlijnen opgenomen in de Warenwet en de ARBO-wet. Telecom Center Amsterdam levert deze speciale explosie veilige Motorola Atex portofoons. Staat uw model niet in onze webshop bel 24/7 Sjors Chambone op 06-29 608 608 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeker voor bedrijven die wereldwijd werken zoals o.a. de zeevaart hebben wij nog wat uitleg voor u op de website van MIBEX gevonden want Europees en wereldwijd zijn er verschillen in de normeringen.

ATEX 95 en IECEx 02 beschrijven beiden eisen die gelden voor elektrische en niet-elektrische apparatuur bedoeld voor gebruik in (potentieel) explosiegevaarlijke omgevingen.

Het verschil tussen ATEX 95 en IECEx 02 betreft in eerste instantie het feit dat ATEX 95 enkel geldig is in de EU en dat IECEx 02 als doel heeft om wereldwijd geaccepteerd te worden. ATEX is in Europa verplicht, IECEx is een vrijwillige certificering die als basis kan dienen voor andere lokale certificeringen elders op de wereld.

Zowel ATEX 95 als IECEx 02 gebruiken dezelfde normen (bijvoorbeeld EN-IEC 60079-0), technisch inhoudelijk zijn er dus in principe geen verschillen. Enige zichtbare verschil is in veel gevallen de markering op het apparaat.

Betalen met digitale valuta zoals Guldens, Florins en Bitcoins

Telecom Center Amsterdam gaat mee in de tijd en is o.a. aangesloten bij het Gulden netwerk. U kunt bij ons ook betalen met digitale crypto munten zoals Guldens, Florins en Bitcoins!