Telecom Center Amsterdam uit Weesp is de specialist in Motorola en Kenwood PMR en DMR portofoons

PMR is de afkorting voor Private Mobile Radio en is langzaam aan het uitsterven en de toekomst heeft DMR wat de afkorting is van Digital Mobile Radio. U moet dan denken aan analoge en digitale portofoons / walkie talkies en mobilofoons die door BHV (BedrijfsHulpVerlening), beveiliging, de petrochemische industrie, de binnenvaart, zeeschepen, interne communicatie van bedrijven, evenementen, horeca zoals restaurants, discotheken en café's, winkels, brandweer en politie,gebruikt worden. Telecom Center Amsterdam levert de Motorola MOROTRBO serie voor hele scherpe prijzen omdat het zijn kosten laag weet te houden en toch leveren wij de maximale service. Om te beginnen denken wij gratis met u mee wat voor uw bedrijf of organisatie de beste communicatie oplossing is. Wilt u op een groot terrein met heel weinig bebouwing intern communiceren dan zijn VHF portofoons het beste maar als u hoofdzakelijk in een of meerdere gebouwen intern wil communiceren dan zijn UHF portofoons voor u de beste oplossing. Daarna komen wij in heel Nederland voor € 150 bij u op locatie een dekkingstest doen want als de portofoons elkaar niet kunnen bereiken dan heeft u er niets aan en moeten wij een repeater om het bereik van de portofoons te vergroten installeren. Maar die kosten wilt u wel graag van tevoren weten. Als de dekkingstest goed is verlopen denken wij gratis mee hoe de portofoons het beste door ons geprogrammeerd moeten worden. Dat hangt af van hoeveel van uw werknemers een portofoon krijgen en moeten die in verschillende groepen kunnen werken en communiceren. Daar bedenken wij een communicatieplan voor. Het voordeel van Telecom Center Amsterdam is dat wij de Motorla portofoons en mobilofoons zelf kunnen programmeren of herprogrammeren.Ook de vergunningsvrije CLP en CLK446 retail en horeca walkie talkies kunnen door ons met een PL of DPL code geprogrameerd worden om overlast van uw buurman die de zelfde portofoons heeft te voorkomen. Heeft u last van medegebruikers op uw portofoons dan kunnen wij met een klantspecifieke programmering er wat aan doen zonder dat dit gelijk hele hoge kosten met zich meebrengt.

Kijk op onze webshop voor de recente Motorola en Kenwood portofoon prijzen. Staat uw model er niet bij of wilt u meer informatie bel dan 24/7 naar Sjors Chambone op 06-29 608 608 of vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een offerte.

Motorola CLP446 en CLK446 vergunningsvrije winkel- en horeca portofoons / walkie talkies met 8 kanalen en PL en DPL codes

motorola clk446 winkel horeca walkie talkie portofoon voorkant Tegenwoordig heeft bijna elke winkel en of horecabedrijf interne mobiele communicatie nodig. Telecom Center Amsterdam levert in het hele land vergunningsvrije Motorola CLP446 en CLK446 portofoons ook wel winkel walkie talkies genoemd. Deze Motorola CLP446 en CLK446 hebben beide op de voorkant van de portofoons een hele grote zendknop / PTT zodat u nooit mis kunt drukken als u snel met een van uw collega's contact wilt hebben. Motorola heeft de nieuwe CLK446 portofoon ten opzichte van de CLP446 behoorlijk verbeterd. Maar ook de CLK446 accesoires zijn uitgebreid met o.a. een polsband en armband zodat u deze kleine walkie talkie om uw pols of arm kan dragen. Ook is er een draagriem mogelijk zodat u deze zeer lichte portofoon van 68 gram om uw nek kunt dragen. Hier vindt u een Motorla introductie filmpje van de CLK446 walkie talkie met een paar van deze nieuwe accessoires.

Meestal wordt er ook een oortje bij besteld met aan de microfoon een clip en een zendknop. De clip kunt u op uw kleding vast zetten. En het speakertje / oortje gaat over de oorschelp. Speciaal voor beveiligers is er een security / beveiligers CLK446 audioset met een extra doorzichtig buisje wat naar het oor gaat. Dit zit met een vervangbaar oortipje in het oor. De CLK446 is een hele kleine en lichte portofoon die absoluut nooit in de weg zit. De afmetingen (H x B × D) met standaard Li-Ion 1130 mAh batterij zijn 98 x 48 x 13,5 mm en het gewicht met de standaard Li-Ion 1130 mAh batterij is 68 gram. In de webshop van Telecom Center Amsterdam vindt u alle prijzen, specificaties en mogelijke accesoires van de Motorola CLP446 winkel en horeca portofoon / walkie talkie. Hier kunt u de Motorola CLK446 productsheet met alle CLK446 accesoires en de CLK446 gebruiksaanwijzing downloaden. Interesse bel direct 06-29 608 608.

Digitale professionele Motorola MOTOTRBO portofoons die bijna niet af te luisteren zijn

motorola dp1400 digitale en analoge professionele portofoonsWij zijn ook met de professionele portofoons het digitale tijdperk in gegaan dat betekend dat het mogelijk is om de portofoon als hij daar geschikt voor is ook digitaal geprogrammeerd zoals de Motorola MOTOTRBO DP1400 kan worden. Vaak is er ook nog een mogelijkheid om met oudere analoge portofoons te werken. Wij kunnen u daar mee helpen. Maar heeft u nog een vloot van analoge portofoons en wilt u er nog 1 of meerdere bij kopen dan kan dat want er zijn nog steeds nieuwe analoge portofoons zoals de Motorola DP1400 leverbaar. Maar de Digitale Motorola DP1400 heeft ook nog de mogelijkheid om een aantal analoge kanalen aan te maken. Zo zou u een groep met de nieuwe digitale portofoons kunnen uitrusten en een gedeelte met de analoge portofoons laten werken. DAt hangt af of dit binnen uw bedrijf kan. Wij denken graag gratis mee. Bel ons 24/7 op 06-29 608 608 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u minder haast heeft. De Motorola MOTOTRBO DP1000 serie is het instapmodel van de professionele Motorla portofoons. Uiteraard zijn de analoge DP1400 portoons nog steeds met een scanner af te luisteren maar met de digitale DP1400 portofoon kan dat niet meer. Aangezien de spraak om wordt gezet in nullen en enen is dit bijna niet meer af te luisteren. Zeker niet met een scanner die vroeger ook de politie kon afluisteren. Zo houdt u uw bedrijfscommunicatie intern. Ook is onze ervaring dat de dgitale portofoons net een iets verder bereik hebben.

 

Digitale Motorola MOTOTRBO portofoons met voorgeprogrammeerde tekstberichten

motorola dp2600e portofoon met displayEen aantal modellen digitale portofoons van Motorola in de MOTOTRBO serie kunnen behalve met spraak ook werken met tekstberichten en die eenvoudig verzenden. Ook die zijn digitaal. Denk bijvoorbeeld aan restaurants die of van 1 eigenaar zijn of intensief samenwerken. Dan kunnen wij programmeren dat alle portofoons gaan rinkelen als er op 1 knop gedrukt wordt en er bijvoorbeeld een tekstbericht verzonden wordt "Wie heeft er nog een tafel vrij?" De ontvangen portofoons moeten een knop indrukken om het rinkelen te stoppen en dan kunnen ze heel eenvoudig een voorgeprogrammeerd bericht terug sturen met de naam van het restaurant van "Ik heb een tafel van 5 beschikbaar" U snapt dat wij die voorgeprogrammeerde tekstberichten samen met u moeten gaan bedenken. Dat is ook de kracht van ons bedrijf Telecom Center Amsterdam, wij denken heel actief met u mee zodat u de beste oplossing krijgt om optimaal te kunnen werken. De programmeer mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat wij altijd wel een goede oplossing met u kunnen bedenken zodat u eenvoudig en zonder hoofdpijn kunt werken. Dit is een voorbeeld voor portofoon gebruik in de horeca maar dat is natuurlijk ook mogelijk in elke andere branche. Wilt u meer weten dan mag u ons 24/7 bellen op 06-29 608 608 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Digitale Motorola DP4401 en DP4801 ATEX portofoons

motorla atex dp4801ex m1 ma met en zonder display portofoonSpeciaal voor bedrijven die met explosieve stoffen en goederen werken heeft Motorla de DP 4000 Atex serie gemaakt. Denk aan werkgevers die te maken krijgen met explosiegevaar en actief zijn binnen branches zoals (petro)chemie, verfindustrie, papierindustrie, voedingsmiddelenindustrie, binnenvaart, zeevaart en houtverwerkende industrie. Het gaat dan over de mensen die betrokken zijn bij het primaire proces van het bedrijf zoals operators van installaties en machines, installateurs, onderhoudsmonteurs en logistiek medewerkers. Als die op de werkvloer intern met elkaar moeten communiceren dan is er een zogenaamde Atex Norm waar deze bedrijven wettelijk aan moeten voldoen.
In Nederland zijn deze richtlijnen opgenomen in de Warenwet en de ARBO-wet. Telecom Center Amsterdam levert deze speciale explosie veilige Motorola Atex portofoons. Staat uw model niet in onze webshop bel 24/7 Sjors Chambone op 06-29 608 608 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeker voor bedrijven die wereldwijd werken zoals o.a. de zeevaart hebben wij nog wat uitleg voor u op de website van MIBEX gevonden want Europees en wereldwijd zijn er verschillen in de normeringen.

ATEX 95 en IECEx 02 beschrijven beiden eisen die gelden voor elektrische en niet-elektrische apparatuur bedoeld voor gebruik in (potentieel) explosiegevaarlijke omgevingen.

Het verschil tussen ATEX 95 en IECEx 02 betreft in eerste instantie het feit dat ATEX 95 enkel geldig is in de EU en dat IECEx 02 als doel heeft om wereldwijd geaccepteerd te worden. ATEX is in Europa verplicht, IECEx is een vrijwillige certificering die als basis kan dienen voor andere lokale certificeringen elders op de wereld.

Zowel ATEX 95 als IECEx 02 gebruiken dezelfde normen (bijvoorbeeld EN-IEC 60079-0), technisch inhoudelijk zijn er dus in principe geen verschillen. Enige zichtbare verschil is in veel gevallen de markering op het apparaat.

Telecom Center Amsterdam is gecertificeerd dealer van Motorola Portofoons en vergunningsvrije walkie talkies

2019 05 16 certificaat motorola motorbo programmerenTelecom Center Amsterdam is officieel dealer van Motorola Solutions portofoons en mobilofoons. Bij Motorola distributeur Selecsys, onze leverancier, heeft Telecom Center Amsterdam diverse radiotechniek trainingen gedaan zodat wij geautoriseerd zijn om portofoons en mobilofoons zelf te programmeren. Dat betekend dat wij een snelle service kunnen verlenen. Mede omdat wij 7 dagen per week bereikbaar zijn. Mocht er een portofoon van u kapot gaan dan kunnen wij meestal snel de frequentie van uw portofoon over zetten in een andere zodat u toch verder kunt werken.