Telecom Center Amsterdam levert goedkope SmartPhones voor ouderen die tijdens deze Corona crisis contact willen onderhouden met hun kinderen

In deze Corona epidemie willen veel oudere mensen een goedkope telefoon om met hun kinderen en kleinkinderen te kunnen communiceren. Dat moeten vooral goedkope telefoons zijn die simpel werken. Telecom Center Amsterdam helpt u op weg om het communicatieprobleem wat er in deze Corona crisis is op te lossen. Wilt u alléén kunnen bellen en een sms kunnen versturen dan verkopen wij zolang de voorraad strekt de Nokia 105 mobiele telefoon. Daar zitten geen toeters en bellen op en wij kunnen tegen een kleine vergoeding dit toestel helemaal gebruiksklaar maken en er een simpele gebruiksaanwijzing bij geven zodat elke oudere zonder enige kennis van mobiele telefoons deze simpele en goedkope telefoon kan gebruiken. Wij kunnen deze mobiele Nokia telefoons met een prepaid simkaart leveren of met een abonnement. 

Wilt u elkaar in deze geïsoleerde Corona tijd ook kunnen zien en eventueel Signal of WhatsApp willen gebruiken dan kan Telecom Center Amsterdam de goedkope smartphone Alcatel 1C (zolang de voorraad strekt) leveren. Ook deze telefoon kunnen wij helemaal gebruiksklaar maken zodat de gebruiker of gebruikster deze alleen maar aan hoeft te zetten. Ook hier leveren wij een hele handige stap voor stap gebruiksaanwijzing bij om de video call te maken of te bellen. Bel ons op 06-29 608 608 voor meer informatie over deze mobiele Corona telefoon aanbieding.  

Leverancier van goedkope Nokia mobiele telefoons en toch service 

Telecom Center Amsterdam levert goedkope GSM / mobiele telefoons van Nokia zonder encryptie want dat kan hier niet op. Speciaal voor advocaten, journalisten, bedrijven en mensen die van hun privacy houden. Als u nog veiliger wilt zijn kunnen wij de microfoon, speaker en als er een camera opzit voor een kleine meerprijs onklaar maken. U kunt dan alleen nog via sms communiceren. Stemherkenning is dan niet meer mogelijk en als u niet met andere telefoons en onder een surveillance camera gaat staan is het onmogelijk om vast te stellen wie u bent. Er zit geen GPS in maar u bent wel met deze telefoon te volgen omdat u contact heeft met het netwerk. Daarom is het slim om de telefoon na de communicatie uit te zetten en als u weer wilt communiceren de Nokia telefoon op een veilige plek aan te zetten. Neemt u er een semafoon bij dan bent u altijd bereikbaar voor de volgende communicatie sesie want na een oproep op de semafoon zet u de Nokia mobiele telefoon op een veilige plek weer even aan. Wilt u meer weten of adviezen hebben bel dan met ons op 06-29 608 608 of bestel de goedkope Nokia's direct in onze webshop!

Maar denk ook aan de verslaafdenzorg die graag wil dat hun patiënten / verslaafden bereikbaar blijven en hun verstrekte goedkope telefoon niet gelijk wordt ingeruild voor drugs. Natuurlijk leveren wij ook goedkope SmartPhones van Samsung en Alcatel. Wij zoeken de goedkoopste van dat moment en die kunnen wij leveren. In de webshop van Telecom Center Amsterdam kunt u zien wat ze kosten en of wij iets op voorraad hebben of niet.

Het zijn goedkope mobiele telefoons die u voor eenmalig gebruik zou kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan advocaten en journalisten die met iemand contact krijgen en niet willen dat de hele wereld weet dat dit contact / deze klokkenluider er is. Dat is meestal een tijdelijk contact. Daar zijn deze goedkope mobiele telefoons met een geactiveerde Lebara Mobile prepaid simkaart bij uitstek geschikt voor. Daarna kunnen wij of u zelf ze milieu vriendelijk vernietigen. 

Betalen met digitale valuta zoals Guldens, Florins en Bitcoins

Telecom Center Amsterdam gaat mee in de tijd en is o.a. aangesloten bij het Gulden netwerk. U kunt bij ons ook betalen met digitale crypto munten zoals Guldens, Florins en Bitcoins!