motorola mototrbo ion smart radio portofoon

Motorola heeft gisteren (26-01-2021) de nieuwe MotoTRBO Ion gelanceerd. In dit filmpje ziet u in 44  seconden wat deze nieuwe innovatieve Motorola Ion portofoon allemaal kan. 

De MOTOTRBO Ion smart radio is het eerste bedrijfsklare en robuuste bedrijfscommunicatieapparaat met gecombineerde spraak- en breedbanddata mogelijkheden. Het Motorola Ion toestel werkt overal waar uw mobiele telefoon ook werkt.

Deze Motorola Ion CommerciĆ«le Smart Radio / portofoon blijft altijd via GSM netwerken en apparaten verbonden met uw bedrijf. Verenig uw bedrijfskritische gegevens en workflows. Zorg ervoor dat de communicatie capaciteiten die uw personeel nodig heeft om optimaal te presteren altijd beschikbaar zijn. 

De MOTOTRBO Ion smart radio kan barcodes van goederen of postpaketten scannen en in uw voorraad verwerken, video bewaking door camera beelden real time te bekijken, groepsgesprekken voeren, 1 op 1 gesprekken met de Push To Talk knop, Internet Of Things (IoT) intergratie.

Vraag ons op 06-29 608 608 naar de mogelijkheden want de toepassingen zijn zo breed dat wij u graag op weg helpen. Een van de vele voorbeelden: toegangskaartjes voor een concert controleren en inscannen en toch met 1 druk op de knop PTT bereikbaar zijn.

Hier kunt u de Engelse Motorola Ion brochure en datasheet downloaden. 

Betalen met digitale valuta zoals Guldens, Florins en Bitcoins

Telecom Center Amsterdam gaat mee in de tijd en is o.a. aangesloten bij het Gulden netwerk. U kunt bij ons ook betalen met digitale crypto munten zoals Guldens, Florins en Bitcoins!