Er bestaan geen analoge portofoons met 9 kilometer bereik

Ik zie regelmatig opsommingen wat analoge portofoons allemaal kunnen en 1 daarvan is het bereik van de portofoon. Waarschijnlijk 1 van de belangrijkste eigenschappen. Want wat heeft u aan een portofoon als u de andere portofoons niet kunt bereiken. Helemaal niets. Zo zag ik laatst bij een collega een bereik van 9 kilometer. Ik garandeer u het is onzin. Niet dat mijn collega bewust liegt want waarschijnlijk heeft hij de tekst 1 op 1 overgenomen van de fabrikant. Het kan gewoon niet!!! Daarom adviseer ik u om altijd een test te doen. Telecom Center Amsterdam adviseert bijna altijd om bij u op locatie met portofoons te gaan testen of ze elkaar overal kunnen bereiken. Voordat u gaat kopen. Of het nu vergunningsvrije portofoons zijn of met vergunning meten is weten. Het is niet zo dat een 2 watt portofoon 2 x zover komt als een 1 watt portofoon. 

Dekkingstest portofoons bij u op locatie

Telecom Center Amsterdam doet een Portofoon dekkingstest bij u op locatie inclusief reistijd en kilometers voor slechts € 150,00 excl. BTW. 

Om te beoordelen of de portofoons voldoende dekking hebben en elkaar kunnen bereiken is een portofoon / radio dekking test een must. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom de ene portofoon de andere portofoon niet kan bereiken en dan kunt u uw werk niet doen. Meten is Weten!.

Ik kom vrijblijvend met twee portofoons die voor u het meest geschikt zijn en ga met u op uw locatie de uiterste grenzen opzoeken waar u normaal werkt en bereik moet hebben. Mocht dit met de portofoons niet lukken dan is een repeater een oplossing om zo het totale bereik te vergroten. Maar we leven in het digitale tijdperk en ook Motorola brengt nieuwe portofoons op de markt en de Motorola Wave PTX of de MotoTRBO Ion zouden een goed alternatief kunnen zijn. Een combinatie van mobiele telefoons en portofoons. Deze werken overal waar uw GSM ook werkt. Bel bij vragen 24/7 Sjors Chambone op 06-29 608 608

Betalen met digitale valuta zoals Guldens, Florins en Bitcoins

Telecom Center Amsterdam gaat mee in de tijd en is o.a. aangesloten bij het Gulden netwerk. U kunt bij ons ook betalen met digitale crypto munten zoals Guldens, Florins en Bitcoins!