Blog en laatste nieuws over mobiele interne bedrijfscommunicatie

Even aan u voorstellen. Mijn naam is Sjors R.M. Chambone en ben eigenaar van Telecom Center Amsterdam

Telecom Center Amsterdam is gespecialiseerd in interne bedrijfscommunicatie om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en of de veiligheid van uw medewerkers zo goed als mogelijk te waarborgen.

Dat kan zijn met een Omikron BHV oproepsysteem binnen uw bedrijf, een landelijke groepsoproep op KPN semafoons, van een vaste mobilofoon basispost naar portofoons of van porto naar porto. Kortom er zijn heel veel oplossingen mogelijk waar ik graag vrijblijvend in mee denk. Denk aan interne communicatie met 1 druk op een knop binnen een bedrijf maar het kan ook op locatie zoals bijvoorbeeld de kraanmachinist die met een portofoon communiceert met de mensen op de grond. Als u een groter bedrijf heeft kan het zijn dat de dekking van portofoons niet genoeg is dan kunnen wij na een meting een of meerdere repeaters installeren die het bereik vergroten. Maar wij zijn ook dealer van Motorola Wave PTX met dekking in heel Europa; Wifi-ondersteuning; GPS-locatiebepaling; Luide en duidelijke audio in omgevingen met veel lawaai. Motorola heeft het beste van 2 werelden in 1 product weten te verenigen. Het gemak van alles wat een SmartPhone kan en portofoons en moblifoons. Hier kunt u naar een Motorola promotie video kijken waar Motorola Wave PTX voor gemaakt is. Wat u er mee kunt. Heeft u vragen bel dan Sjors Chambone 24/7 op 06-29 608 608 

Betalen met digitale valuta zoals Guldens, Florins en Bitcoins

Telecom Center Amsterdam gaat mee in de tijd en is o.a. aangesloten bij het Gulden netwerk. U kunt bij ons ook betalen met digitale crypto munten zoals Guldens, Florins en Bitcoins!