Blog en laatste nieuws over mobiele interne bedrijfscommunicatie

Even aan u voorstellen. Mijn naam is Sjors R.M. Chambone en ben eigenaar van Telecom Center Amsterdam

Telecom Center Amsterdam is gespecialiseerd in interne bedrijfscommunicatie om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en of de veiligheid van uw medewerkers zo goed als mogelijk te waarborgen.

Dat kan zijn met een Omikron BHV oproepsysteem binnen uw bedrijf, een landelijke groepsoproep op KPN semafoons, van een vaste mobilofoon basispost naar portofoons of van porto naar porto. Kortom er zijn heel veel oplossingen mogelijk waar ik graag vrijblijvend in mee denk. Denk aan interne communicatie met 1 druk op een knop binnen een bedrijf maar het kan ook op locatie zoals bijvoorbeeld de kraanmachinist die met een portofoon communiceert met de mensen op de grond. Als u een groter bedrijf heeft kan het zijn dat de dekking van portofoons niet genoeg is dan kunnen wij na een meting een of meerdere repeaters installeren die het bereik vergroten. Maar wij zijn ook dealer van Motorola Wave PTX met dekking in heel Europa; Wifi-ondersteuning; GPS-locatiebepaling; Luide en duidelijke audio in omgevingen met veel lawaai. Motorola heeft het beste van 2 werelden in 1 product weten te verenigen. Het gemak van alles wat een SmartPhone kan en portofoons en moblifoons. Hier kunt u naar een Motorola promotie video kijken waar Motorola Wave PTX voor gemaakt is. Wat u er mee kunt. Heeft u vragen bel dan Sjors Chambone 24/7 op 06-29 608 608

Er bestaan geen portofoons met 5 kilometer bereik

Ik zie regelmatig opsommingen wat portofoons allemaal kunnen en 1 daarvan is het bereik van de portofoon. Waarschijnlijk 1 van de belangrijkste eigenschappen. Want wat heeft u aan een portofoon als u de andere portofoons niet kunt bereiken. Helemaal niets. Zo zag ik laatst bij een collega een bereik van 9 kilometer. Ik garandeer u het is onzin. Niet dat mijn collega bewust liegt want waarschijnlijk heeft hij de tekst 1 op 1 overgenomen van de fabrikant. Het kan gewoon niet!!! Daarom adviseer ik u om altijd een test te doen. Telecom Center Amsterdam adviseert bijna altijd om bij u op locatie met portofoons te gaan testen of ze elkaar overal kunnen bereiken. Voordat u gaat kopen. Of het nu vergunningsvrije portofoons zijn of met vergunning meten is weten. Het is niet zo dat een 2 watt portofoon 2 x zover komt als een 1 watt portofoon. 

Dekkingstest portofoons bij u op locatie

Telecom Center Amsterdam doet een Portofoon dekkingstest bij u op locatie inclusief reistijd en kilometers voor slechts € 150,00 excl. BTW.