Contact Telecom Center Amsterdam voor de aanschaf van Portofoons, Semafoons en Mobiele telefoons met of zonder Encryptie

Telecom Center Amsterdam is de zakelijke leverancier van portofoons, semafoons en mobiele telefoons met of zonder ecryptie en hier vindt u hoe u ons kan bereiken

Telecom Center Amsterdam stopt het onbeperkt afluisteren van onbeveiligde smart telefoons

Telecom Center Amsterdam is jaren terug opgericht om tegengas te geven aan het onbeperkt afluisteren van zakelijke en privé communicatie via onbeveiligde mobiele (smart) telefoons zonder encryptie. Ieder mens heeft het recht op privacy. 

Telecom Center Amsterdam en persoonlijke aandacht

Telecom Center Amsterdam heeft maar 1 vestiging en vind dat elke klant de juiste aandacht nodig heeft om zijn of haar veiligheidsprobleem met onbeveiligde mobiele communicatie gegarandeerd op te lossen. Omdat Telecom Center Amsterdam zicht richt op de zakelijke markt en geen winkel heeft die elke dag open is kan ik u de perfecte service 7 dagen per week aanbieden. 

Bezichtiging bedrijf Telecom Center Amsterdam

U bent ten alle tijden welkom om op afspraak in volledige discretie uw mobiele encryptie wensen vrijblijvend te komen bespreken.

Vragen over de mogelijkheden van Telecom Center Amsterdam

Als u vragen voor Telecom Center Amsterdam heeft mag u ons 7 dagen per week per dag bellen op 06-29 608 608 of vul hieronder de contactpagina van Telecom Center Amsterdam in. Wij helpen u graag op weg naar een veilige manier om uw (zakelijke) geheimen binnen uw bedrijf te houden. Er is enorm veel onkunde en naïviteit over veilig bellen en daar kunnen wij u mee helpen. Simpele vragen doen we telefonisch en indien nodig organiseren wij een training binnen uw bedrijf hoe uw personeel veilig met uw bedrijfsgeheimen om moeten gaan. 
 
Sjors R.M. Chambone eigenaar van Telecom Center Amsterdam. 
Telecom Center Amsterdam is een handelsnaam van Le Dada Goois Telecom Center B.V.